16 november 2010

IDFA"De werkelijkheid verzin je niet."

Morgen begint het 23e International Documentary Film Festival Amsterdam. Twaalf dagen lang zal Amsterdam in het teken staan van de documentaire. Lezingen, feesten, theatervoorstellingen en natuurlijk vooral films staan op het programma. In het mooie oude Tuschinski en in De Munt, Brakke Grond en de Openbare Bibliotheek kan men genieten van al het moois.

Er zijn speciale thema-blokken, zoals 'OBA kleurt roze' op vrijdag, waarin vier documentaires worden vertoond waarin homoseksualiteit een onderwerp is. Verder is er 'Kids&Docs': documentaires waarin kinderen een hoofdrol spelen. Ook de thema's muziek, geloof, economische crisis en milieu komen voor. Voor ieder wat wils dus.

Komen jullie ook een keer langs? Misschien zien jullie me wel achter de kassa op het Rembrandtplein, in Tuschinski, in Pathe de Munt of in de Brakke Grond!

4 opmerkingen:

  1. Leuk lijkt mij de IDFA, maar je zal mij de komende dagen niet in Amsterdam zien...wij hebben andere plannen! Maar ga jij nog dingen bekijken, of zit je alleen maar achter de kassa? Fijne dagen in elk geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, zit je achter de kassa!??????? Gosh wat weer enorm gedreven en betrokken! Zie je zelf wel veel docus dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wie weet ben ik je maandagavond wel tegengekomen in Tuschinski??? Zou leuk zijn geweest. Even een compliment voor alle gastvrouwen daar: niets was teveel en iedereen was supervriendelijk. Zo maakt het dat elk feestje leuk wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oeiii dat is niet echt naast de duer voor mij maar jij veel succes hoor

    BeantwoordenVerwijderen