1 juli 2012

Een dynamisch half jaar
Het is alweer een half jaar geleden dat ik schreef over het jaar 2011. Een jaar waarin er veel was veranderd. Dat er ook veel in een half jaar kan gebeuren, blijkt maar weer uit het afgelopen half jaar.

Ik ben heel veel bezig geweest voor de YMCA. Van de stafindeling voor dit reisseizoen, tot vergaderingen en trainingsweekenden. Veel weekenden zijn hieraan opgegaan. Leuke, gezellige, leerzame en intensieve weekenden. De eerste reizen vertrekken over twee weken alweer. En ook ik zal dit jaar weer als staflid meegaan. Hoe graag ik ook zou willen vertellen waarheen we gaan, ik kan het niet, want voor de deelnemers blijft het tot de dag van vertrek een geheim! Alleen de stafleden, enkele mensen van kantoor en een aantal vrienden van mij weten waar de Discovery Tour heen gaat. Één ding is zeker: het wordt een zeer afwisselende reis!

Naast de vele uurtjes die ik in de YMCA heb gestoken dit eerste half jaar, heb ik mezelf ook maar weer eens een nieuwe hobby gegeven. In maart ben ik begonnen met hardlopen. Eerst met Evy, maar dat ging me te traag, dus op een gegeven moment ging ik gewoon maar wat doen. Nadat ik iets te veel hooi op mijn vork had genomen en een blessure er aan over hield, ben ik begin juni weer begonnen met opbouwen naar de 5 km. Dit keer met betere schoenen. Gisteren, 30 juni, resulteerde dit in mijn eerste wedstrijd in Utrecht. Een superleuke ervaring! En in het kader van jezelf uitdagen, ga ik over precies 3 maanden de 10 km doen op de Utrechtse Singelloop. Met 2 a 3 keer in de week trainen - met Evy maar weer - moet dit lukken. Ik heb er nu al zin in! Het klimmen is hierdoor op een iets lager pitje komen te staan. Tenminste: ik daag mezelf hierin nu iets minder uit. Ik ga nog wel iedere week, maar zit nog steeds op 6a. En ik ga meer voor de gezelligheid en om even een paar keer omhoog te gaan. En het blijft leuk om af en toe eens iets moeilijkers te proberen. De blog van een half jaar geleden sloot ik af met dat ik nog wel eens buiten wilde gaan klimmen. En dat gaat heel binnenkort ook nog gebeuren. Namelijk, volgend weekend! Een weekendje Ardennen met een rotsklimcursus. Heerlijk!

Vrijwilligerswerk, hobbies... Is er dan ook nog tijd om te werken? Ja hoor! En hoe.. Inmiddels een flinke promotie gemaakt binnen het bedrijf. Het koste even tijd aan mijn nieuwe verantwoordelijkheden te wennen, maar nu, na een maandje, begin ik er steeds meer in te zitten.

Verder in mei even emotioneel een moeilijke maand gehad, waarin ik erachter kwam dat er toch veel mensen zijn die om je geven. En dat gaf weer een heel goed gevoel :-) Dus iedereen met wie ik toen gepraat heb, bedankt daarvoor!

Tussen al deze dingen door heb ik volgens mijn agenda ook nog midden in de sneeuw in een hottub gezeten, veel geklommen met vrienden en collega's, een aantal museumbezoekjes gedaan, de bioscoop regelmatig bezocht, gekanood door Utrecht, op vakantie geweest naar Sevilla, verschillende verjaardagen gevierd, een familiereünie gehad, wandelingen gemaakt, de kroeg een aantal keer van binnen gezien, naar Festival Mundial geweest en verschillende koffies gedronken met vrienden, ouders, kennissen en collega's.

Voor het komende half jaar staan er ook alweer leuke uitjes gepland. Voor je het weet ben ik 25 (mijlpaal! ;-) ) en is het jaar alweer om... Ik beloof jullie: dan komt er zeker weer een blog!


1 opmerking:

  1. Leuk geschreven, en inderdaad: wat gebeurt er een hoop in een half jaar! En het doet me deugd een aantal activiteiten voorbij te zien komen die we samen hebben gedaan: praten, hot tub, YMCA, kanoën, leuk leuk leuk!

    BeantwoordenVerwijderen